OUR WORKS
JUAが仲介した作品をご紹介します
サンダー・キャッツの発酵の旅 ―世界中を旅して見つけたレシピ、技術、そして伝統
- ISBN 978-4814400577
- ジャンル Practical guide
- 言語 Japanese
- 地域 Japan
- 出版社 オライリー・ジャパン
- リリース日 2024年06月27日
原著
Sandor Katz's Fermentation Journeys: Recipes, Techniques, and Traditions from Around the World
ISBN : 978-1645020349
言語 : English
地域 : United States
出版社 : Chelsea Green Publishing リリース日 : 2021年11月09日
出版社 : Chelsea Green Publishing リリース日 : 2021年11月09日
日本の作品を海外へ
-
The Complete Guide to Manga Composition: Learn the Art of Perspective and Dynamic Storytelling
松岡 伸治(Author)
-
白金數據
東野 圭吾(Author)
-
Khúc dạ hành và những lời chưa nói
恩田 陸(Author), Touno Shi(Translator), Rei(Translator)
-
Imprisonment
秋吉 理香子(Author), Andry Setiawan(Translator)
-
Shuntaro Tanikawa: Hvor kommer ordene fra
谷川俊太郎(Author), Susanne Jorn(Translator)